Tretman lica

ornament

auriegeKLASIČAN TRETMAN NORMLANE KOŽE (AURIEGE): Ovaj tretman je predvidjen za čišćenje i održavanje hidrolipidne ravnoteže normalne kože.TRETMAN MASNE KOŽE (AURIEGE): Ovaj tretman dubinski čisti pore, vrši seboregulaciju masne kože, smiruje zapaljenje, sanira imperfekcije i oštećenja nastala usled akni. Ima anti-inflamatorno i zaceljujuće dejstvo, ne isušuje i ne iritira.

TRETMAN SUVE I DEVITALIZOVANE KOŽE (AURIEGE): Hranljive materije ovog tretmana će brzo revitalizovati i reginerisati kožu.

TRETMAN OSETLJIVE I NADRAŽENE KOŽE (AURIEGE): Tretman za smirivanje i blago stimulisanje osetljive i nadražene kože kako bi pronasla svoj komfor.

dr-muradTRETMAN VITAMINOM C (DR. MURAD): Treatman vitaminom C je „infuzija“ tj. unosenje cistog vitamina C direktno u kozu. Bitno se umanjuju hiperpigmentacije (pege, fleke). Redukuju srednje i sitne bore. Idealan za negu opustene i ukorne koze.

ENZIMSKI TRETMAN (DR. MURAD): Preporučuje se kod masne i aknozne kože, kod crvenila, ožiljaka i iritacija od akni. Eksfolijativni enzimi ananasa i papaje, zajedno sa antisepticima, antioksidansima i antiiflamatorima odstranjuju izumrle ćelije, razlažu nečistoće i dubinksi čiste pore.

TREATMAN VOĆNIM KISELINAMA (DR. MURAD): Prvenstveno je Anti-Age tretman, protiv srednjih i dubokih bora. Deluje i protiv hiperpigmentacija, prosirenih pora, ožiljaka. Velo brzo daje rezultate kod suve, grube i neravne kože. Koža je nežnija, mladja, hidriranija i punija. Glikolna kiselina vrši piling kože, podstiče sintezu kolagena i elastina kao i obnovu ćelija.

dijamantiMIKRODERMOABRAZIJA DIJAMANTIMA: Neagresivna procedura uklanjanje površnog sloja kože. Jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Podstiče mikrocirkualciju, ishranu tkiva, umanjuju se bore, pege i fleke kao i pojačana masnoća i proširene pore.

mezoterapijaMEZOTERAPIJA LICA: Postupak unošenja aktivnoh sastojaka dublje u kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože bira se odgovarajući koktel. Usporava starenje kože, neutralizuje slobodne radikale, ublažava bore, učvršćuje kožu, hidrira, umiruje i ublažava hiperpigmentacije.

 

Svi tretmani lica i tela se mogu kombinovati u cilju postizanja najboljeg mogućeg rezultata.

Comments are closed