Profesionalno šminkanje

ornament-min

Dnevna šminka

 

dnevna šminka

Dnevni look ili kako ga profesionalni šminkeri nazivaju „clean“ make up, osnovna je karakteristika dnevne šminke koja pre svega treba biti neprimetna, ali ipak treba ostvariti svoju ulogu ulepšavanja.

Najbitnije kod dnevne šminke je odabir laganog pudera u kombinaciji sa svetlim tonovima senke i rumenila, sjaja ili po potrebi jačeg ruža ako je u pitanju npr. neki poslovni dnevni sastanak.
Dnevni make up treba pre svega da izgleda suptilno i izbalansirano, ostavljajući utisak svežine na Vašem licu.

Večernja šminka

 

vecernja šminka

Večernja šminka traba biti dosta intenzivnija od dnevne, bilo da je reč o jačini boja, pudera koji su uglavnom teži od dnevnih, ali ipak i dovoljno prozračni kako se ispod njega ne biste znojili i time dobili previše sjajno i zagušeno lice.
U večernjim satima nije loše uneti dašak glamura, tako da se kod boja uglavnom eksperimentiše sa tamnijim i svetlucavim tonovima, ali uvek treba imati u vidu i temu večeri kojoj se prilagođava i tema šminke, a razlikuje se u zavisnosti od prilike poput maturske večeri, romantične večere, disko klubovi ili poslovne večere.

Šminka za venčanja

 

svadbena šminka

Ovo je jedna od specijalnih vrsta make up-a. Sa ovom šminkom bi trebalo da izgledate poput dive, koja izgleda savršeno, ali takođe na kojoj je šminka gotovo neprimetna i prirodna, a ipak sa druge strane vrlo privlačna.
Za postizanje savršenog svadbenog make up-a često je potrebno više iskustva u nanošenju kako biste veću količinu šminke pretvorili u prirodnu lepotu, koja je kao takva prihvatljiva za sva mesta na kojima se nalazite, a ujedno postojana u svim vremenskim uslovima.
Kod ovog make up-a bitno je naglasiti ili prekriti prirodnim bojama bitne crte lica, koje će na fotografijama dolaziti u najboljem izdanju, kao i korišćenje preparata za fiksiranje koji šminku štite od vremenskih i atmosferskih uslova.
Ostala šminka nanosi se po željama svake mlade, ali bitno je da uvek bude usklađna sa haljinom koja može varirati od romantične, moderne ili casual, tako da se mlada u svemu oseća potpuno sigurno i zadovoljno.

Frizuru, šminku i nokte za venčanja (proslave) možete dobiti na Vašoj adresi – cena po dogovoru

Comments are closed