Nadogradnja kose – keratin tehnika sa mikro pramenovima

Složićete se da je duga kosa oduvek sinonim ženstvenosti i lepote! Ali, ukoliko Vam kosa raste sporo ili jednostavno želite da uštedite mesece i godine čekajući, onda je pravo vreme da učinite nešto neuobičajeno za svoj izgled i raspoloženje i uverite se u stručnost našeg profesionalnog tima. U salonu lepote Vodolija nadogradnja se obavlja 100% prirodnom kosom.

Nadogradnja kose podrazumeva proces kojim se pramen po pramen kose uz pomoć keratina, postepeno nadovezuje na Vašu kosu.  Pramenovi koji se povezuju su od kvalitetne, potpuno prirodne kose čime se postiže savršen vizuelni efekat, i uz minimalne korekcije vaše kose. Dodatna prednost je što se granica kraja vaše kose i početka nadograđene kose gotovo neće primećivati.

Kada nadogradite kosu ponašate se kao sa svojom, možete je šišati, fenirati, farbati. Šta god poželite, jer to je prirodna dlaka. Sa nadogradnjom kose možete i da dobijete efekat povećanja volumena kose ili dostizanje željene forme frizure. Zahvaljujući lakoj nadogradnji kose, sada možete izgled svoje frizure da promenite brzo.

 

Comments are closed