Frizerske usluge

ornament-min

Kolorizacija kose

Potrebno je s vremena na vreme promeniti imidž, i u tome bojenje kose zauzima prvo mesto. S druge strane farbanje kose je zabavno i može da utiče na naš konačan izgled.

Ombre farbanje

Ombre farbanje je jedan od najpopularnijih trendova bojenja kose. Ovo je specifična tehnika bojenja kose i idealna je za sve koje žele prirodan look, ali i daje drugu dimenziju  kosi, jer se ombre prilagodjava različitim potrebama i stilovima.

ombre

Ombre je veoma moderna i praktična tehnika farbanja kose, pre svega zato što može da traje mesecima, a osim toga, i osvežava celokupan izgled i podmladjuje, pa se preporučuje svim damama bez obzira na godine. Senčenje kose je farbanje u dve do tri boje, od tamnije na korenu do svetlije na krajevima, ili obrnuto. Za dobar izgled ombre kose bitno je i šišanje koje se mora prilagoditi tehnici farbanja. Važno je i završno stilizovanje kose – jer se na taj način ističe sama ombre tehnika.

Hidratacija kose

kosaNega kose je jako važna! Ukoliko vam je kosa suva, kruta, naelektrisana, na dodir kao slama, onda vam je hidratacija preko potrebna. Hidratantna pakovanja pomažu suvoj kosi da „oživi“ i omekša. Održavanje kose zdravom i lepom nije nimalo lak posao – tokom leta se isušuje na jakom suncu, kovrdža i lokna od vlage na bazenu, puca i lomi prilikom svakodnevnog češljanja… zato su joj potrebni kvalitetni tretmani koji će vašoj kosi pružiti dugotrajnu hidrataciju i sjaj! Među najefikasnijim sastojcima za hidrataciju su Aloe Vera, glicerol, pantenol, kao i proteini svile i pšenice. Oni vezuju vodu unutar dlake i tako obezbeđuju hidriranost.

Botoks za kosu

Botox za kosu je jedan od najnovijih tretmana za suvu i oštećenu kosu, koji prodire u oštećene delove površinskog sloja kose obnavlja je i pruža joj stalnu zaštitu. Botox za kosu deluje tako da popunjava strukturu kose i intenzivno je obnavlja u unutrašnjosti vlasi. Ovaj tretman daje kosi sjaj i mekoću, regeneriše je i čini je snažnijom i otpornijom.

botokskose

Botox za kosu čini kosu zdravijom, sjajnom i mekom, sprečava da se kosa zamrsi, pojačava strukturu kose i daje joj volumen. Botox traje od 10 do 20 pranja

MarrakeshTrue keratinLisap professionalRevlon professionalOlaplexGoldwell

logo

Marrakesh oil
Marrakesh X
Marrakesh - miracle masque

Marrakesh endz
Marrakesh shampoo
Marrakesh conditioner

keratin

kakao

True choco keratin – deep hydratation

Choco true keratin tretman ispravlja 20% kosu, duboko neguje, vraća joj elastičnost i prirodan sjaj i traje 6 meseci.

Moćni antioksidanti pomažu u prevenciji slobodnih radikala koji prouzrokuju gubitak elastičnosti, dodatna nega kose sa esencijalnim vitaminima i mineralima.

Bogat flavonoidima, ovaj tretman obogaćuje i podmlađuje kosu održavajući nivo kolagena.

Specijano je osmišljen za bojenu i tretiranu kosu. Uživajte u beskonačnim prednostima kakaoa.

lisap-milano-professional

Lisap professional - lisap farbe
Lisap keraplant

revlon-logo

Revlon professional uniq one

Revlon color cream
Revlon young color

Olaplex2

olaplexOlaplex – ne sadrži silikon, sulfate, ftalate, DEA (Diethanolamine), aldehide i nikada nije tretiran na životinjama.
Olaplex povezuje prekinute disulfidne sumporne veze u kosi. Te veze se lome kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja.
Olaplax tretman se može koristiti kao tretman i može se dodavati prilikom bojenja kose, blanširanja, toniranja i keratina.

goldwelllogoGoldwell_Straight

Straigh’t shine – tretman trajnog ispravljanja kose

Straigh’t shine je namenjen svima onima koji žele da isprave svoju kovrdžavu ili talalsatu kosu, da ravna kosa izgleda zdrava i da svojoj kosi daju dodatni sjaj – kosa je sjajna, mekana i zdrava.

pre-posle

Comments are closed